Uniikeista kuvista visuaalinen kilpailuvaltti

Kuvitukset ovat voimakas keino välittää viestejä, herättää tunteita ja tehdä vaikutus. Olipa kyseessä sitten markkinointimateriaali, kirjan kuvitus, verkkosivun grafiikka tai jokin muu projekti, kuvitukset herättävät huomiota ja erottuvat joukosta.

Realistista, abstraktia, sarjakuvamaista tai lastenkirjamaisen leikkisää, luon juuri haluamasi tunnelman ja sovitan kuvitukset yrityksesi visuaalisen ilmeeseen sopivaksi. 

Ota yhteyttä, kerro visiosi ja tarpeesi, niin autan sinua löytämään oikean kuvitusratkaisun. Laadukkaat kuvitukset tuovat ideasi elämään ja auttavat sinua erottumaan kilpailijoista.

Kuvitus

Luodaan yrityksellesi kampanjaan sopiva piirroshahmo, joka seikkailee sosiaalisen median kanavissa. Vai tarvitsetko kuvitusta lehtiartikkeliin tai esitteeseen? Kuvitusten mahdollisuudet ovat rajattomat.

Juntu-Design-Icon-Kuvitus-Opetuskuvat

Info- ja opetuskuvat

Kuvaile sanoilla, miten kengännauhat sidotaan. Voisiko valaiseva kuva asian tiimoilta helpottaa? Info- ja opetuskuvien avulla autat ymmärtämään monimutkaisia käsitteitä ja toimintoja silloin, kun niitä on vaikea kuvailla sanallisesti.

Grafiikka

Jokainen yritys tarvitsee monipuolisen paketin graafisia elementtejä, jotka täydentävät visuaalisen mielikuvan kokonaisuutta. Grafiikka voi olla taustakuva, graafin esitystapa, palvelua kuvaava ikoni nettisivuilla tai yritysesittelyn infograafi. Ole yhteydessä kun tarvitset graafisia elementtejä täydennystä yrityksen kuvapalettiin.

Tuotekuvat

Tuotekuvat sopivat mainiosti menuihin, esitteisiin, PowerPointtiin, lehtitaittoihin, uutiskuviksi tai nettisivuille.

Juntu Design
puh. 0400 779 892

Tietosuojaseloste

© 2023 Copyright Juntu Design