Juntu Design Icon-logo

LOGO JA YRITYSILME

Visuaaliset peruspilarit kuntoon

Yrityksen visuaalinen identiteetti

Yritysilme on yrityksen oma visuaalinen identiteetti. Se koostuu muutamista  peruselementeistä, kuten logo, värit, typografia ja kuvamaailma. Nämä elementit toistuvat tunnistettavasti yrityksen kaikissa materiaaleissa ja kontaktipinnoissa. 

Yritysilmeen avulla luodaan mielikuvia ja tunteita ja saadaan brändi erottumaan kilpailijoista. 

Juntu Design Icon Yritysilmeen luominen

Yritysilmeen luonti

Yritysilmeen luomiseen kannattaa panostaa. Kun sen kerralla laittaa kuntoon, ei sitä tarvitse seuraavaan 10-20 -vuoteen muuttaa. Laajempaan palveluuni kuuluu logo, fontti- ja värivalinnat, tarjouspohja, kuvamaailma ja käyntikorttipohja.

Alk. 3200,00 € (+alv 24 %)

Juntu Design Icon Kevyt Yritysilmeen luominen

Kevyt yritysilme

Kevyempi yritysilme on hyvä ratkaisu juuri aloittaneelle yritykselle. Palveluun kuuluu logon suunnittelun lisäksi sopivien fonttien sekä väripaletin valinta.

950,00 € (+alv 24 %)

Juntu Design Icon Logon Suunnittelu

Logon suunnittelu

Logo näkyy nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, käyntikorteissa, lomakkeissa, bannereissa, ilmoituksissa ja kaikissa viestinnän ja markkinoinnin aineistoissa. Parhaimmillaan logo on yrityksesi näköinen, mieleenpainuva ja kilpailijoista erottuva.

650,00 € (+alv 24 %)

Logon animointi

Jos haluat logostasi animaation, sekin onnistuu. Animaatiota voit hyödyntää yritysesityksissä, mainonnassa tai vaikka sosiaalisessa mediassa. Kysy tarjousta.

Juntu Design Icon Logon Päivitys

Logoaineiston päivitys

Muuttuuko nykyinen logosi epätarkaksi sitä suurennettaessa? Päivitän sen skaalautuvaksi ja teen siitä aineistot, joita pystyt käyttämään jatkossa missä tahansa sitä tarvitaankin. Lopullinen hinta muovautuu, kun pääsen tutustumaan alkuperäiseen aineistoon.

alk. 250,00 € (+alv 24 %)

Yritysilmeen uudistaminen

Yrityksen visuaalisen ilmeen uudistaminen on aina suuri ja joskus kalliskin projekti. Muutoksen alle joutuvat kaikki kosketuspinnat aina tuotepinnoista käyntikortteihin saakka. 30-vuotta sitten tehty yritysilme ei välttämättä enää taivu nyky-yhteiskunnan vaateisiin. Joskus se on tehtävä, miksi ei aloiteta tänään?

"Jonkun vanhan täytyy päättyä, että joku uusi voi alkaa"

Toteutettuja logoja

JS Aviationin tunnelmakuva lentokoneesta taivaalla. Mukana myös yrityksen logo. Collage by Pasi Sairanen, Juntu.fi

JS Aviation on lentoyhtiö, joka operoi Joensuun ja Turun lentoasemilta käsin. Heidän logossaan tavaoittelin heidän valttikorttejaan eli nopeutta, arvokkuutta, toiminnan varmuutta sekä tuotevalikoiman monipuolisuutta.

Juntu Design/Graafinen suunnittelu Anne Viitamäki logo

Työnohjauksen valmentajan Anne Viitamäen logoon hain väreillä pastellimaisen hentoa tunnelmaa. Annen nimikirjaimista koostuvaa logoa täydentää toiminnan keskiö, eli ihminen. 

Juntu Design Graafinen suunnittelu RemonttiGuru-logo

Remontointiin ja uudisrakentamiseen keskittyvä RemonttiGuru halusi logoon hauskan ”raksamiehen” kuvitusta.

Juntu Design/Graafinen suunnittelu Kuntoutus Karppinen -logo

Kuntoutus Karppinen Oy:n palveluihin kuuluu mm. manuaalinen hoito, akupunktiohoito, klassinen hieronta ja kosmetologin palvelut. Logon keskiössä on selkäranka, jonka käsittelyyn heidän palvelunsa suurilta osin perustuu. 

Juntu Design
puh. 0400 779 892

Tietosuojaseloste

© All rights reserved