Juntu Design Icon-logo

LOGO JA YRITYSILME

Visuaaliset peruspilarit kuntoon

Yrityksen visuaalinen identiteetti

Yritysilme on yrityksen oma visuaalinen identiteetti. Se koostuu muutamista  peruselementeistä, kuten logo, värit, typografia ja kuvamaailma. Nämä elementit toistuvat tunnistettavasti yrityksen kaikissa materiaaleissa ja kontaktipinnoissa. 

Yritysilmeen avulla luodaan mielikuvia ja tunteita ja saadaan brändi erottumaan kilpailijoista. 

Juntu Design Icon Yritysilmeen luominen

Yritysilme

Yritysilmeen luomiseen kannattaa panostaa. Kun sen kerralla laittaa kuntoon, ei sitä tarvitse seuraavaan 10-20 -vuoteen muuttaa. Laajempaan palveluuni kuuluu logo, fontti- ja värivalinnat, tarjouspohja, kuvamaailma ja käyntikorttipohja. Kevyempi yritysilme on hyvä ratkaisu juuri aloittaneelle yritykselle. Palveluun kuuluu logon suunnittelun  lisäksi sopivien fonttien sekä väripaletin valinta.

Juntu Design Icon Logon Suunnittelu

Logo

Logo näkyy nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, käyntikorteissa, lomakkeissa, bannereissa, ilmoituksissa ja kaikissa viestinnän ja markkinoinnin aineistoissa. Parhaimmillaan logo on yrityksesi näköinen, mieleenpainuva ja kilpailijoista erottuva.

Yritysilmeen uudistaminen

Yrityksen visuaalisen ilmeen uudistaminen on aina suuri ja peloittavalta tuntuva projekti. Muutoksen alle joutuvat kaikki kosketuspinnat aina tuotteissa näkyvistä elementeistä käyntikortteihin saakka. 30-vuotta sitten tehty yritysilme ei välttämättä enää taivu digi-yhteiskunnan vaateisiin. Joskus se muutos on tehtävä, miksi ei nyt?

"Vanhan täytyy päättyä, että uusi voi alkaa"

Toteutettuja logoja

JS Aviationin tunnelmakuva lentokoneesta taivaalla. Mukana myös yrityksen logo. Collage by Pasi Sairanen, Juntu.fi

JS Aviation on lentoyhtiö, joka operoi Joensuun ja Turun lentoasemilta käsin. Heidän logossaan tavaoittelin heidän valttikorttejaan eli nopeutta, arvokkuutta, toiminnan varmuutta sekä tuotevalikoiman monipuolisuutta.

Juntu Design/Graafinen suunnittelu Anne Viitamäki logo

Työnohjauksen valmentajan Anne Viitamäen logoon hain väreillä pastellimaisen hentoa tunnelmaa. Annen nimikirjaimista koostuvaa logoa täydentää toiminnan keskiö, eli ihminen. 

Juntu Design Graafinen suunnittelu RemonttiGuru-logo

Remontointiin ja uudisrakentamiseen keskittyvä RemonttiGurun ytirräjä halusi logoon mieleenpainuvan ”raksamiehen” kuvitusta.

Juntu Design/Graafinen suunnittelu Kuntoutus Karppinen -logo

Kuntoutus Karppinen Oy:n palveluihin kuuluu mm. manuaalinen hoito, akupunktiohoito, klassinen hieronta ja kosmetologin palvelut. Logon keskiössä on selkäranka, jonka käsittelyyn heidän palvelunsa suurilta osin perustuu. 

SafetyHouse Solutions on paloturvallisuuden koulutuksiin ja tarkastuksiin erikoistunut yritys. Logosta saatiin särmikäs ja jämäkkä, jotka molemmat heijastavat vahvasti toimialaa. 

Juntu Design
puh. 0400 779 892

Tietosuojaseloste

© All rights reserved