Haetko logon suunnittelijaa?

Suunnittelen logoja ja brändimerkkejä erilaisille asiakkaille, kuten yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille. Voit tilata minulta logon, joka sopii tapahtuman, videon, julkaisun, podcastin tai kampanjan visuaaliseen ilmeeseen. Tai ehkäpä juhlavuosi lähestyy ja etsit suunnittelijaa juhlavuoden erityiselle logolle tai tunnukselle?

Juntu Design Icon Yritysilmeen luominen

Yritysilme

Yritysilmeen luomiseen kannattaa panostaa. Kun sen kerralla laittaa kuntoon, ei sitä tarvitse seuraavaan 10-20 -vuoteen muuttaa. Laajempaan palveluuni kuuluu logo, fontti- ja värivalinnat, tarjouspohja, kuvamaailma ja käyntikorttipohja. Kevyempi yritysilme on hyvä ratkaisu juuri aloittaneelle yritykselle. Palveluun kuuluu logon suunnittelun  lisäksi sopivien fonttien sekä väripaletin valinta.

Juntu Design Icon Logon Suunnittelu

Logo

Logo näkyy nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, käyntikorteissa, lomakkeissa, bannereissa, ilmoituksissa ja kaikissa viestinnän ja markkinoinnin aineistoissa. Parhaimmillaan logo on yrityksesi näköinen, mieleenpainuva ja kilpailijoista erottuva.

Yritysilmeen uudistaminen

Yrityksen visuaalisen ilmeen uudistaminen on aina suuri ja peloittavalta tuntuva projekti. Muutoksen alle joutuvat kaikki kosketuspinnat aina tuotteissa näkyvistä elementeistä käyntikortteihin saakka. 30-vuotta sitten tehty yritysilme ei välttämättä enää taivu digi-yhteiskunnan vaateisiin. Joskus se muutos on tehtävä, miksi ei nyt?

"Vanhan täytyy päättyä, että uusi voi alkaa"

Suunniteltuja logoja

Juntu Design
puh. 0400 779 892

Tietosuojaseloste

© 2023 Copyright Juntu Design