Yrityksesi kustannustehokkain markkinapaikka

Ensimmäinen kosketuspinta

Asiakkaiden ostoprosessi sivuaa lähes aina yrityksen nettisivuja. Oli se sitten tilauksen tekeminen, ajan varaaminen, yhteydenottopyyntö, puhelinnumeron etsintä tai osoitteen tarkistus. Netissä tapahtuu monesti se ensimmäinen asiakkaan ja yrityksesi kohtaaminen. 

  • Responsiiviset (toimivat myös puhelimessa) WordPress- tai Wix -sivut
  • Ulkoasun suunnittelu yritysilmeen mukaiseksi 
  • Median ja tekstien sijoittelu sivustolle. Tekstit asiakkaalta. 
  • Kevyt hakukoneoptimointi
  • Tarvittavat elementit, kuten esim. yhteydenottolomake, sosiaalisen median kanavien upotus jne.
  • Tarvittaessa verkkotapaaminen, jossa käytön nopea opastus .
  • Asiakas hankkii tarvittavan domain-osoitteen ja alustan lisenssit. 
Juntu Design Icon Uudet nettisivut

Uusien sivujen toteutus

Netti on se paikka josta asiakkasi etsivät osoitetta, tarjouksia, halvinta hintaa, lähintä myymälää ja parasta tarjontaa. Netti on vertailun ja näytön paikka, jossa voit nopeasti vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat ostamaa juuri sinulta.

Juntu Design Icon Netti Paivitys

Olemassa olevien sivujen päivitys

Onko sinulla jo nettisivut, mutta aika on jo ajanut niiden ohi ja ne tarvitsevat päivityksen tälle vuosikymmenelle? Päivitän sivut visuaalisesti houkutteleviksi ja mobiililaitteilla toimiviksi.

Juntu Design Icon Netti Kampanjasivut

Kampanjasivu

Markkinointi luo kampanjan. Lähes aina se sisältää toimenpiteitä mysö netissä. Kampanjasivuilla keskitytään itse aiheeseen, sinne tehdään tarjous ja sivulta pystytään keräämään markkinoijalle tärkeätä dataa, joiden avulla tarkkaillaan kampanjan tuloksia.

Juntu Design Icon Netti Vuosisopimus

Vuosisopimus

Nettisivut vaativat jatkuvaa ylläpitoa. Yrittäjänä mielenkiintosi ja aikasi kuluu vallan muiden asioiden parissa. Pääasia on, että sivut toimivat. Ulkoista muutosten tekeminen ja sivuston ylläpito minulle ja keskity itse omaan osaamiseesi, eli yrityksen pyörittämiseen.

Milloin nettisivut tulisi päivittää?

Nettisivuston uusiminen tulee usein ajankohtaiseksi, kun sivustolla ilmenee ongelmia tai jokin siellä oleva asia alkaa vaivaamaan. Yrityksen visuaalinen ilme muuttuu, yhteydenottolomake ei toimi, julkaisujärjestelmä halutaan vaihtaa tai myynnin ja markkinoinnin avuksi halutaan sivuille uusia toiminnallisuuksia. 

Sivujen tärkein toiminta on tukea liiketoiminnan tavoitteita, eli myynnin edistämistä. On siis tärkeä pysyä kartalla sivuston sisällön ja ajankohtaisuuden kanssa. 

Muutama näyte viimeisimmistä projekteista

JS Aviationille toteuttamani nettisivut tehtiin päivityksenä täysin uusiksi. Samalla päivitettiin heidän logonsa uuteen uskoon. Hyvä lähtökohdat siis laittaa yritysilme uudelle mallille. Sivuista saatiin modernit, luotettavat ja tyylikkään arvokkaat kuvaamaan heidän laajentuvaa toimintaa. 

jsaviation.eu

Hyvinvointivalmentaja Pia Latukka halusi aloittavana yrittäjänä sivuistaan keveät, väriltään yksinkertaiset ja ”hieman erilaiset”. Hän halusi myös kirjoitella blogitekstejä, joten se osio piti myös ottaa suunnittelussa huomioon. 

pialatukka.com

Juntu Design/Graafinen suunnittelu Anne Viitamaki-nettisivut

Työnohjausvalmentaja Anne Viitamäen sivuista suunnittelin kuvamateriaaleilla ja ilmavuudella rauhallisen ja seesteisen kokonaisuuden. Työnohjaus aiheena on vaikea asianosaisille, joten hyvä nettisuunnittelu tuo vaikeat asiat helpommin lähestyttäviksi. 

anneviitamaki.fi

SafetyHouse Solutions on paloturvallisuuden koulutuksiin ja tarkastuksiin erikoistunut yritys. Yksinkertainen piirroskuvitus läpi sivuston loi tyylikkään kokonaisuuden. 

safetyhouse.fi

Juntu Design
puh. 0400 779 892

Tietosuojaseloste

© 2023 Copyright Juntu Design