JS Aviation Oy

JS Aviation on suomalainen lentoyhtiö, jonka juuret ovat Joen Service Oy:n 30 vuoden kokemuksessa ilmailun palveluista. He toimivat Joensuusta sekä Turusta käsin Pohjois-Euroopassa. Johto halusi uudistaa yrityksen ilmettä ja pyysivät minua toteuttamaan uuden logon sekä luomaan heille uudet nettisivut. 

JS Aviationin uudistettu ilme ja nettisivut

Yhtiö on suomalaisten osakkaidensa, ilmailua elävien ja hengittävien ammattilaisten, omistama. Tuore johto halusi uudistaa ilmettä ja päivittää nettisivut tyylikkäämpään ja modernimpaan ulkoasuun. 

Yrityksen päätoimiala koostuu kolmesta eri palvelukokonaisuudesta, tilauslennoista, ambulanssilennoista ja rahtilennoista. Tulevaisuudessa tarkoitus on laajentaa liiketoimintaa myös muihin ilmailualan toimintoihin. 

JS Aviation Oy:n logo tekstillä Your Nordic Airline. Logosuunnittelu: Pasi Sairanen, Juntu.fi

Uusi logo

Aloitin työni luomalla logon, joka kuvaa lentoliikenteen vauhtia ja nopeutta. Nimenomaan nopeus ja kustannustehokkuus ovat kantava voima pienen yrityksen toiminnassa. Valittu logo kuvastaa juuri näitä ominaisuuksia. 

Värit vaihtuivat ilmailuun yleisesti liitettävistä sinisen sävyistä moderniin sinivihreään. Ilmavuutta logoon tuli A-kirjaimen läpinäkyvyydellä.  Kirjasintyyppi on vauhdikas ja kustomoitu sopimaan logon muotoihin sekä toimialaan eli ilmailuun. 

Vanha

JS Aviation Oy:n vanha logo

Uusi

JS Aviation Oy:n logo tekstillä Your Nordic Airline. Logosuunnittelu: Pasi Sairanen, Juntu.fi

Nettisivu-uudistus eteni vaiheittain

Nettisivut toteutettiin vaiheittain. Johto halusi tyylikkäät mutta yksinkertaiset sivut. Ensin tuotettiin uudet sisällöt sekä mietittiin miten sisältöä muokataan myyvemmäksi ja Googlelle sopivaksi. Eli alusta lähtien lähdettiin miettimään sivujen optimointia ja käytettävyyttä. Tarkoituksena sivun leioutissa on tuoda palvelut esille parhaalla mahdollisella tavalla ja tuoda sivuille kiinnostavia nostoja lentämisvaihtoehdon eduista.

Tarkoitus on kehittää sivuja jatkossakin ja suunnitelmissa on vielä tuoda enemmän case-esimerkkejä heidän nykyisestä toiminnastansa. Asiakaskommentit ovat myös tulevaisuuden suunnitelmissa ja koristeena kakussa he aloittavat blogin kirjoituksen, mistä saadaan takuulla mielenkiintoista luettavaa sekä kuvamateriaalia.

Vanha

Uusi

Some-starttiin kuvitukset

Kun yritysilmeen muutos ja nettisivut saatiin tehtyä oli vuoro päivittää Linkedin-profiiliin uudet kuvat sekä tehdä ensimmäiset postaukset uuden ilmeen muuttumisesta. Tähän tein muutaman kuvan aiheesta, jotta mentäisiin samantien tyylikkäästi eteenpäin. 

Linkedin profiilikuva

Kuvakaappaus JS Aviationin uudesta Linkedin profiilista.

Linkedin päivitykseen kuvavaihtoehtoja

JS Aviationin tunnelmakuva lentokoneesta taivaalla. Mukana myös yrityksen logo. Collage by Pasi Sairanen, Juntu.fi
JS Aviationin tunnelmakuva lentokoneesta taivaalla. Mukana myös yrityksen logo. Made by Pasi Sairanen, Juntu.fi
JS Aviationin tunnelmakuva lentokoneesta taivaalla. Mukana myös yrityksen logo. Collage by Pasi Sairanen, Juntu.fi

Jatkamme sivuston kehittämistä vielä tästä eteenpäinkin.

Uudet sivut: www.jsaviation.eu

Juntu Design
puh. 0400 779 892

Tietosuojaseloste

© All rights reserved