Suomen Metsästäjäliitto ry.

Suomen Metsästäjäliitto on Suomen suurin vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuva metsästäjien etujärjestö. Liiton jäsenistö koostuu yli 2 500 metsästysseurasta ja näiden yli 150 000 jäsenestä. Metsästäjäliitto ajaa suomalaisen metsästyksen ja metsästäjien etua ja edistää metsästysseuratoimintaa. Liitto vaalii suomalaista metsästyskulttuuria ja kehittää Suomen metsästys- ja riistanhoito-oloja. (Wikipedia)

Metsästäjäliiton kuvituksia ja esitetaittoja

Olen piirtänyt kuvituksia Metsästäjäliiton koulutus- ja printtimateriaaleihin sekä liiton julkaisemaan Jahti-lehden jo useamman vuoden ajan. Koulutuskuvitukset on aina tehty vektorimuodossa, jotta niitä pystytään käyttämään mahdollisimman monipuolisesti. 

Oppaiden ja koulutusmateriaalin kuvittaminen

Olen tehnyt lukuisia kuvituksia Metsästäjäliiton erilaisiin koulutusmateriaaleihin. Monesti kirjoittamalla on hankala selkeästi ilmaista asian sisältö ja sen vuoksi kuvitusten lisääminen oppaisiin ja koulutusesitteisiin on järkevää. Kuvituksiani on julkaistu mm. nuorten metsästäjien oppimateriaaleissa ja metsästysammunnan koulutuksissa. 

Ensiapu

Jahti-lehden kuvitukset

Jahti-lehden kirjoitukset tulevat usein talon ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Kuvamateriaali saattaa olla monimutkaista muotoilla, joten kuvan lisääminen artikkelin rinnalle tuo aineistoon uskottavuutta, helpottaa ajatuksen siirtoa ja elävöittää artikkelia. 

Kaihi

Esitteet, julisteet ja muu printtimateriaali

Metsästysaiheiset julisteet ovat minun kuvittamiani ja taitto minun käsialaani. Olen taittanut liitolle myös erilaisia esitteitä, kunniakirjoja ja oppaita. 

Juntu Design
puh. 0400 779 892

Tietosuojaseloste

© All rights reserved